Camping Paradiso

Camping Paradiso is gelegen in Viareggio (Toscane, Italië) en op 5 minuten fietsen of 20 minuten lopen van het strand. In het hoogseizoen zijn er pendelbussen, maar wij vinden het ideaal om met de fiets of te voet met de bolderkar door het bos naar het strand toe te gaan.

Vakantie in Toscane op Camping Paradiso

Tijdens een vakantie op Camping Paradiso is het heerlijk verblijven. De camping heeft een gezellige mix tussen staplaatsen, mobile homes en chalets. Er is een ruim zwembad met een afgebakend kindergedeelte, een speeltuin, trampolines en een centrale piazza.

Aan deze piazza is een bazaar gelegen, een (pizza)restaurant met afhaalmogelijkheid, gamehoek met tafelvoetbaltafels, een uitgebreide campingwinkel en een bar waar een heerlijk drankje gedaan kan worden of een “echte” cappuccino. In de piazza zijn er gedurende het hoogseizoen diverse activiteiten en met regelmaat is er muziek en Italiaans entertainment.

Ook zeer geschikt voor kinderen

Ook voor de  kinderen is er genoeg te beleven, ze kunnen zich de hele dag vermaken in het zwembad, de speeltuin, de trampolines, het voetbalveld, de kinderanimatie of lekker op het strand.

Let wel, animatie is er alleen in het hoogseizoen en het zwembad is van ca. eind mei tot begin september geopend.