Prachtig, comfortabel en volledig ingericht chalet

In 2015 hebben wij voor het eerst een chalet gehuurd van de fam Paijmans waarbij Charles alles pico bello voor ons regelde tijdens het reserveren. Sowieso gaat de communicatie perfect met hem en als er onverhoopt iets is, bijvoorbeeld een lege gasfles of lekke fietsband,  dan is het ook in no-time opgelost. 

Het chalet is een prachtig, comfortabel en volledig ingerichte mobile-home met een veranda en eigen parkeerplaats op een mooie gezellige goed ingerichte camping. Het chalet is van alle gemakken voorzien, fijne bedden, mooie badkamer, airco én twee fietsen. Dat laatste is overigens echt onmisbaar. Fietsend naar het strand, naar de gezellige boulevard en haven of verkennen van de omgeving. Het strand ligt overigens op krap15 minuten lopen door het verkoelende naaldboombos tegenover de camping met zowel betaalstranden als langgerekte vrije stranden links vanaf het bospad.

Kortom, die eerste keer beviel zo goed dat jaar en in alle jaren daarop volgend in voor en naseizoen terug kwamen. Elke keer weer blij verrast. Van het gemoedelijke en vriendelijke inchecken, de hygiëne van het chalet tot aan het meegaan met de wensen van de tijd qua voorzieningen. Laminaat op de vloer, frisse matrassen en gordijnen en een volledige vernieuwde badkamer. Echt een aanrader voor het vakantie gevoel.

Als tip: wij rijden vanuit Twente en hebben meestal een tussenstop in Como. De dag erna rijden we op ons gemak de laatste vier uur naar Toscane om rond 15 uur aan te komen. Zowel langs Parma als over Genua is het prettig en ontspannen rijden en voldoende te zien onderweg. Op de weg terug stoppen we in Weil am Rhein, precies op de helft voor ons. 

Nog een tip, de Penny market en Conrad liggen op vijf autominuten van de camping waar ze nagenoeg alles hebben wat je aan boodschappen kunt wensen. 

Nog meer tips? Alle zogenaamde toeristische hotspots zijn het ook echt. Alles, maar dan ook echt alles is de moeite van het bezichtigen waard met voldoende culinaire mogelijkheden om lekker uit te rusten en te genieten(check de infomap in het chalet). 

Laatste tip? Gewoon boeken en genieten van al het moois dat de camping, Viareggio en Toscane te bieden heeft. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen & Sofie van Wijgerden